Keglehjulsgear, vinkelgear - alle typer gear

Brevini Power Transmission tæller blandt de fem største producenter af mekaniske transmissioner og tandhjul på verdensplan. Vi leverer bl.a. keglehjulsgear og vinkelgear til alt fra stål-, gummi- og plastindustrien samt til innovative systemer som eksempelvis vindturbiner og genbrugsanlæg. Brevini er desuden også førende inden for mekaniske transmissioner til minedrift og marineteknologi.

Leder du efter en førende leverandør inden for produktion af keglehjulsgear og vinkelgear, så kontakt Brevini i Danmark på telefon +45 46 15 45 00 eller på mail mail@brevini.dk.

Gearproduktion i Italien, Kina og Tyskland

Brevini Power Transmission er en italiensk virksomhed med stolte traditioner, og derfor foregår en del af produktionen også i Italien. Brevini får dog også produceret i Tyskland og Kina - i alt foregår produktionen af de forskellige gear på fem fabrikker fordelt i Italien, Tyskland og Kina.

Der investeres løbende i nye maskiner og anlæg, hvilket suppleret med systematiseret efteruddannelse på virksomhedens egen skole, ”Luciano Brevini Training School” grundlagt 2001, sikrer høj og ensartet kvalitet igennem hele produktionen.

Bestil keglehjulsgear hos Brevini Danmark

Brevini i Danmark blev grundlagt tilbage i 1988 og ligger i dag i Karlslunde syd for København, hvor vi har kontor og lagerfaciliteter. Hos Brevini Danmark forhandler vi samtlige af Brevinis produkter. Vi står for både salg og service og arbejder altid for at finde den rigtige løsning så hurtigt og effektivt, vi kan.

Vi har stor erfaring og knowhow inden for bl.a. keglehjulsgear og vinkelgear - og er der noget, vi ikke kan svare på, har vi hele staben hos Brevini Power Transmission i ryggen, vi kan kontakte. Lige meget hvilken type vinkelgear eller keglehjulsgear, du står og mangler, så kan du trygt kontakte Brevini Danmark på telefon +45 46 15 45 00 eller mail mail@brevini.dk - vi står klar til at hjælpe.

SAM_SERVICE_WEB

Contact your nearest Brevini Service

GET IN TOUCH

Download Manuals

Brevini
Our Future Dimension
The future is in our industrial plan: a clear, consistent strategy of global growth.
Read our President vision and direction for the next years.