Velkommen til Brevini

Contact your nearest Brevini Service

GET IN TOUCH

Planetgear til hele verden

Brevini Power Transmission er en af de fem største producenter af mekaniske transmissioner og tandhjul i verden. Vi tæller i dag 1.700 medarbejdere fordelt i hele verden og leverer planetgear og andre typer gear og tandhjul til alt fra stål-, gummi- og plastindustrien samt til innovative systemer som vindturbiner og genbrugsanlæg. Brevini er desuden også førende, når det gælder mekaniske transmissioner og tandhjul til minedrift og marineteknologi.

Søger du en førende leverandør inden for produktion af planetgear, så kontakt Brevini Danmark på telefon +45 46 15 45 00 eller på mail til mail@brevini.dk.

Planetgear til alle formål og brancher

Hos Brevini producerer og leverer vi planetgear til mange forskellige brancher og til mange forskellige formål. Vi er bl.a. leveringsdygtige i følgende typer planetgear (bemærk, beskrivelserne er på engelsk):

Produktion i Italien, Kina og Tyskland

Brevini Power Transmission er italiensk, og derfor foregår en del af produktionen også i Italien. Brevini får dog også produceret planetgear og andre dele i Tyskland og Kina.

Der investeres løbende i nye maskiner og anlæg, hvilket suppleret med systematiseret efteruddannelse på virksomhedens egen skole, "Luciano Brevini Training School", sikrer høj og ensartet kvalitet.

Bestil planetgear hos Brevini i Danmark

Brevini Danmark blev grundlagt tilbage i 1988 og har til huse i Karlslunde syd for København. Hos Brevini Danmark forhandler vi samtlige produkter fra Brevini, dvs. vi står for både salg og service. Vi har specialiseret os i planetgear, så på netop dette område får du ikke bedre råd og vejledning i Danmark.

Vi arbejder altid for at finde den rigtige løsning så hurtigt og effektivt, vi kan. Vi har stor erfaring og knowhow samt hele staben hos Brevini Power Transmission i ryggen, vi kan kontakte, såfremt vi er i tvivl om noget. Skal du bruge et bestemt planetgear eller har du brug for råd og vejledning om planetgear, så kontakt Brevini Danmark på telefon +45 46 15 45 00 eller mail mail@brevini.dk.