Velkommen til Brevini

Contact your nearest Brevini Service

GET IN TOUCH

Løftespil, trækspil - mange typer spil

Brevini Power Transmission tæller blandt de fem største producenter af mekaniske transmissioner og tandhjul på verdensplan. Vi er bl.a. leveringsdygtige i træk- og løftespil til alt fra stål-, gummi- og plastindustrien samt til nye innovative systemer som for eksempel vindturbiner og genbrugsanlæg. Derudover er Brevini også førende inden for mekaniske transmissioner til minedrift og marineteknologi.

Skal du bruge en kompetent partner inden for produktion af trækspil eller løftespil, så kontakt Brevini i Danmark på telefonnummer +45 46 15 45 00 eller på mailadressen: mail@brevini.dk

Produktion af spil i Italien, Kina og Tyskland

Brevini Power Transmission er en italiensk virksomhed med stolte traditioner - derfor foregår en del af produktionen også i hjemlandet Italien. Brevini får dog også produceret mange dele i Tyskland og Kina - i alt foregår produktionen af de forskellige gear og spil på fem fabrikker fordelt i Italien, Tyskland og Kina.

Nyeste teknologi og løbende efteruddannelse

Der investeres hele tiden i nye maskiner og anlæg, hvilket suppleret med den systematiserede efteruddannelse på virksomhedens skole, "Luciano Brevini Training School", opkaldt efter en af grundlæggerne, sikrer høj og ensartet kvalitet igennem hele produktionen.

Bestil løfte- og trækspil hos Brevini Danmark

Den danske afdeling, Brevini Danmark, blev grundlagt tilbage i 1988 og ligger i dag i Karlslunde syd for København.

Hos Brevini Danmark forhandler vi samtlige produkter i sortimentet. Vi står for både salg og service hele vejen igennem og arbejder altid for at finde den rigtige løsning så hurtigt og effektivt det kan lade sig gøre.

Vi har stor erfaring og knowhow inden for spil - og er der et specifikt spørgsmål, vi ikke kan svare på, har vi hele staben af eksperter hos Brevini Power Transmission i ryggen, vi kan kontakte. Kontakt derfor trygt Brevini Danmark, hvis du mangler et træk- eller løftespil - kontakt os på telefon +45 46 15 45 00 eller mail mail@brevini.dk